Smagspakke - 4 x 250g

I smagspakken kan du se frem til fire forskellige smagsoplevelser og kaffer fra sæsonen. Vælg blot filter eller espresso og vi sammensætter en pakke til dig i risteriet.

Ideal Logo Hvid

“Forestilling om hvordan noget bør være, således det er værd at stræbe efter det”.

Ideal Kafferisteri er et mikroristeri med en dyb fascination af kaffens utrolige egenskaber og dens mange udtryk og indtryk. Igennem en dyb forståelse af den enkelte farm, bønne, processerne og det enorme forarbejde, der ligger bag, ønsker vi at skabe og dele unikke og mindeværdige kaffeoplevelser. Vi udsøger kaffer, der ikke alene taler til os, men ligeledes taler sit eget sprog. Vi er passionerede omkring kaffe, der fremhæver netop sine unikke kvaliteter, fordi vi mener kaffens karakter og historie er det der gør den interessant, og som er det medvirker til en oplevelse, der byder på mere, end hvad der alene smages i koppen. 

Bryg fantastisk kaffe derhjemme.

Når du modtager kaffen fra os, er det op til dig at brygge den helt perfekte kop. Vores bryggeguides er lavet til at inspirere og hjælpe dig på vej til en fantastisk kaffeoplevelse. Selvlært barista eller komplet nybegynder? Giv det et forsøg og eksperimenter selv.

Tilmeld venteliste Vi informerer dig, når varen er tilbage på lager. Indtast blot din email her.
X
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til shop