Beskrivelse
Dette unikke microlot stammer fra Humberto Naranjo, en af Costa Ricas mest bemærkelsesværdige kaffeproducenter. Hans farm ligger i Los Santos-regionen, som er et område kendt for at besidde nogle af de fineste kaffer fra Costa Rica. Beliggende i landets højland byder området på bjerglandskaber og kaffeplantager, der trives i højder over 1.500 meter over havets overflade. Humberto dyrker kaffe på sin 12 hektar store farm, hvoraf han har afsat 2 hektar til naturbevarelse. Til dette microlot udvalgte han nøje de mest modne kaffebær i høstens højdepunkt og leverede dem til San Diego-møllen, hvor de gennemgik deres karakteristiske honey-forarbejdning. Ved honey-forarbejdning bevares kaffebærrenes frugtslim (mucilage) på bønnen, hvilket skaber en unik smagsprofil, der balancerer imellem vaskede og natural-forarbejdede kaffer. Denne håndværksmæssige metode giver hvert lot sin egen særlige karakter. Herefter tørres kaffen i solen på store betonoverflader, hvilket fremhæver sukkeret i frugtslimet og giver kaffen dens karakteristiske sødme.