Viser 1–15 af 54 resultater

Kategorierne “filter” og “espresso” bør anses for at være en anbefaling til hvorledes kaffen brygges. Forskellen skyldes at vi rister bønnerne forskelligt, så de skinner bedst muligt igennem som filterkaffe, espresso eller nogle gange begge dele.

Husk at vi rister mandag og sender alle hverdage (betinget af lagerstatus*). Bestil derfor altid inden mandag for at sikre at din bestilling kommer med i ristningen (*læs mere her).


 • Filter & Espresso

  Brasilien Paulo Da Silva

  Blød og cremet kaffe med god balance, lav syrlighed og noter af nougat og bagt æble.

  Tilføj +
 • Filter & Espresso

  Papua Ny Guinea Sigri

  Fløjlsblød kaffe med stor sødme og en kompleks, frugtig smagsprofil og afstemt syrlighed. Find noter af tropisk frugt og karamel.

  Tilføj +
 • Filter & Espresso

  Colombia Finca Bet-el (Anaerobic)

  Sprudlende, livlig og eksplosiv kaffe med en spændende smagsprofil. Masser af sødme, kompleksitet og afstemt syrlighed med noter, der minder os om ting som jordbær-milkshake, lemonade og vingummi.

  UDSOLGT!

  Vi har haft overvældende mange henvendelser og bestillinger på Finca Bet-el og må derfor desværre melde udsolgt for nu. 

  Vi har allerede sørget for sikre en ny sending af det nye lot, som forventes …

  Tilføj +
 • Filter

  Etiopien Gotiti

  Delikat og saftig kaffe med blød og fin krop, stor sødme og klare noter af jordbær og vanilje. Økologisk.

  Tilføj +
 • Espresso

  Stereo Espresso Blend

  Cremet og behagelig kaffe med milde noter af frugt og en eftersmag af chokolade. God med og uden mælk.

  Tilføj +
 • Filter

  Kenya Kamviu

  Sød og læskende kaffe med god syrlighed og en behagelig krop. Forvent tydelige frugtige nuancer og find noter af grapefrugt og honningmelon.

  Tilføj +
 • Filter & Espresso

  Guatemala Las Amapolas

  Blød og balanceret kaffe med behagelig sødme samt noter af stenfrugter.

  Tilføj +
 • Filter

  Etiopien Chelbesa

  Floral og saftig kaffe med en ren krop, frugtige kvaliteter og en karamelagtig finish. Find noter af fersken og citrus.

  Tilføj +
 • Prøvepakke

  Espresso smagspakke – 4 x 250g

  Med espresso-smagspakken kan du opleve fire forskellige espressokaffer fra sæsonen. Udforsk forskellige regioner, udtryk og noter og med disse forskellige kaffer og risteprofiler. Fri fragt.

  Tilføj +
 • Prøvepakke

  Filter smagspakke – 4 x 250g

  I denne pakke kan du stifte bekendtskab med fire udvalgte “filterkaffer” fra vores nuværende sortiment. Få et indblik i forskellige smagsprofiler og find måske din nye favorit. Fri fragt.

  Tilføj +
 • Tilbehør

  BWT Aqualizer Filterkande (inkl. 2 filtre)

  BWT AQUAlizer filterkanden er en praktisk løsning til at forbedre smagen af dit postevand derhjemme. Med de udskiftelige filtre fjerner den effektivt kalk, bly, kobber og andre stoffer fra vandet, samtidig med at den tilføjer magnesium for at forbedre aromaen og smagen. Med en kapacitet på 2,6 liter kan kanden rense op til 120 liter vand, før filteret skal udskiftes. …

  Tilføj +
 • Tilbehør

  Motta Tamper 54mm – Sort

  54mm Tamper fra Motta. Sort håndtag i træ med bund i rustfrit stål. Passer til flere af maskinerne fra Sage med 54mm portafilter/filterkurv, såsom Barista Express og Barista Pro.

  Tilføj +
 • Tilbehør

  Motta Competition Tamper (58,4mm) – Brun

  Competition Tamper fra Motta. Brunt håndtag i træ med bund i rustfrit stål. Tamperen er en såkaldt competition tamper på 58,4 mm (dvs. +0,4 mm.), som sikrer at tamperen fylder hele filterkurven, når trykket skal fordeles.

  Tilføj +
 • Tilbehør

  Hario Switch

  Med Hario Switch får du en moderne filterbrygger, der for os kombinerer det bedste fra to verdener. Formålet med bryggeren er nemlig at kunne kombinere den rene kop, som vi kender den fra v60 med de længere bryggetider og såkaldt “immersion” (konstant kontakt med kaffen), som vi kender fra eksempelvis stempelkanden. Bryggeren er udstyret med en lille “switch”/kontakt, som styrer …

  Tilføj +
 • Tilbehør

  Cupping-kit

  Vores Ideal Cupping Kit er for dig, som ønsker at prøve kræfter med cupping, som er den metode vi anvender, når vi skal smage, vurdere og sammenligne kaffer og risteprofiler i risteriet. Glassene har en oplagt størrelse og form og cupping-skeerne har en dybde, der tillader at “slubre” kaffen for bedst muligt at identificere spændende nuancer i kaffen. Med cupping-kittet …

  Tilføj +