Viser 1–15 af 57 resultater

Kategorierne “filter” og “espresso” bør anses for at være en anbefaling til hvorledes kaffen brygges. Forskellen skyldes at vi rister bønnerne forskelligt, så de skinner bedst muligt igennem som filterkaffe, espresso eller nogle gange begge dele.

Husk at vi rister mandag og sender alle hverdage (betinget af lagerstatus*). Bestil derfor altid inden mandag for at sikre at din bestilling kommer med i ristningen (*læs mere her).


 • Filter

  Etiopien Chelbesa

  Floral og saftig kaffe med en ren krop, frugtige kvaliteter og en karamelagtig finish. Find noter af fersken og citrus.

  Tilføj +
 • Espresso

  El Salvador Marina Cumbre

  Balanceret, rund og let frugtig espresso med noter af ahornsirup og røde æbler.

  Tilføj +
 • Filter & Espresso

  Aquiares Pack – 3 x 250g

  Pakke med 3 fantastiske lots – heraf ét eksklusivt – fra Aquiares Estate i Costa Rica. Oplev forskellige varieteter og forarbejdningsmetoder og de forskellige smagsprofiler de bringer med sig.

  Vasket Peaberry : Rund og balanceret kaffe med behagelig struktur og noter af chokolade og karamel, samt et hint af citrusfrugt. (99,-)

  Red Honey Centroamericano H1: Rund og sød kaffe med en behagelig, …

  Tilføj +
 • Filter & Espresso

  Costa Rica Aquiares – Red Honey

  Rund og sød kaffe med en behagelig krop, afstemt syrlighed og noter af fersken og hasselnød.

  Tilføj +
 • Espresso

  Costa Rica Aquiares

  Rund og balanceret kaffe med behagelig struktur og noter af chokolade og karamel, samt et hint af citrusfrugt.

  Tilføj +
 • Prøvepakke

  Espresso smagspakke – 4 x 250g

  Med espresso-smagspakken kan du opleve fire forskellige espressokaffer fra sæsonen. Udforsk forskellige regioner, udtryk og noter og med disse forskellige kaffer og risteprofiler. Fri fragt.

  Tilføj +
 • Prøvepakke

  Filter smagspakke – 4 x 250g

  I denne pakke kan du stifte bekendtskab med fire udvalgte “filterkaffer” fra vores nuværende sortiment. Få et indblik i forskellige smagsprofiler og find måske din nye favorit. Fri fragt.

  Tilføj +
 • Filter

  Kenya Gakuyu-ini

  Saftig og kompleks kaffe med stor sødme, god syrlighed og meget frugtigt udtryk. Find noter af solbær og brombær.

  Tilføj +
 • Filter & Espresso

  Guatemala Las Amapolas

  Blød og balanceret kaffe med behagelig sødme samt noter af stenfrugter.

  Tilføj +
 • Tilbehør

  BWT Aqualizer Filterkande (inkl. 2 filtre)

  BWT AQUAlizer filterkanden er en praktisk løsning til at forbedre smagen af dit postevand derhjemme. Med de udskiftelige filtre fjerner den effektivt kalk, bly, kobber og andre stoffer fra vandet, samtidig med at den tilføjer magnesium for at forbedre aromaen og smagen. Med en kapacitet på 2,6 liter kan kanden rense op til 120 liter vand, før filteret skal udskiftes. …

  Tilføj +
 • Tilbehør

  Motta Tamper 54mm – Sort

  54mm Tamper fra Motta. Sort håndtag i træ med bund i rustfrit stål. Passer til flere af maskinerne fra Sage med 54mm portafilter/filterkurv, såsom Barista Express og Barista Pro.

  Tilføj +
 • Tilbehør

  Motta Competition Tamper (58,4mm) – Brun

  Competition Tamper fra Motta. Brunt håndtag i træ med bund i rustfrit stål. Tamperen er en såkaldt competition tamper på 58,4 mm (dvs. +0,4 mm.), som sikrer at tamperen fylder hele filterkurven, når trykket skal fordeles.

  Tilføj +
 • Tilbehør

  Hario Switch

  Med Hario Switch får du en moderne filterbrygger, der for os kombinerer det bedste fra to verdener. Formålet med bryggeren er nemlig at kunne kombinere den rene kop, som vi kender den fra v60 med de længere bryggetider og såkaldt “immersion” (konstant kontakt med kaffen), som vi kender fra eksempelvis stempelkanden. Bryggeren er udstyret med en lille “switch”/kontakt, som styrer …

  Tilføj +
 • Tilbehør

  Cupping-kit

  Vores Ideal Cupping Kit er for dig, som ønsker at prøve kræfter med cupping, som er den metode vi anvender, når vi skal smage, vurdere og sammenligne kaffer og risteprofiler i risteriet. Glassene har en oplagt størrelse og form og cupping-skeerne har en dybde, der tillader at “slubre” kaffen for bedst muligt at identificere spændende nuancer i kaffen. Med cupping-kittet …

  Tilføj +
 • Filter & Espresso

  Honduras COMICOVEL

  Meget mild, ren og delikat kaffe med noter af nødder og et hint af citrus.

  Tilføj +